Palikkapeli

Olen syttymässä, ''tähtisakarani'' kasvavat pikkuhiljaa takaisin.

-iSC-

4/26/20235 min read

Olen tulessa!!!
tai
puhaltelen hiillostani liekkeihin jälleen, paremmin ilmaistuna.
No mutta joo...

Hei kaikki,

nyt huomaan mitä enemmän tätä nettisivu prosessia teen, minä sytyn eloon.

Talveni oli synkeä ja työskentelin paljon riivaajien parissa.

Nyt ravistelen niitä pois ja päästän sisäisen tuleni valloilleen.


Suunnitellessani sivujani, keksin koko ajan lisää asioita joita voisin toteuttaa….mutta samalla huomaan että toteutusvaihe tulee lähemmäksi ja lähemmäksi, että joudun työskentelyni aloittamaan.

Mistä tulevaisuudessa saisin asiakkaita?
Niitä en ressaa yhtään, he tulevat luokseni automaattisesti jos ovat tullakseen. Teen nämä kotisivut henkiseltä huumoripohjaltani parantaakseni itseäni.

Henkinen työskentely/markkinointi toimii kuitenkin hiukan eri tavalla mitä lisko/rahamaailman tavat ovat opettaneet.

Raha on sotkeutunut myös henkiseen auttamiseen, ja esimerkiksi minä pyydän vain ajastani+vaivastani jonkinlaista vastinetta, riippuen tehtävästä, mitä mikäkin vaatii minulta.

Esimerkiksi tarot tulkinta on kevyempi prosessi kuin riivaajien poisto, jossa saatan saada henkisiä osumia ja joudun suorittamaan pidempiä puhdistusprosesseja rituaalin jälkeen, joskus päiviä/viikkoja.

Näitä en mielelläni tee, mutta senkin homman jotenkin taidan, ja joskus voin tehdä jos siltä tuntuu.


Palveluita joita voin tarjota muille, tulvii mieleeni elämän varrella keräämäni osaamisen myötä.

Vankilani kalterit alkavat sulamaan ja tietoisuus puhdistaa vääräuskoisuutta sisältäni.


Vääräuskoisuus, mikä tuo siis lopulta on.

Tarkoittaako tämä sitä, että joku toinen sanoo että olet väärässä ja sinä et saisi uskoa sisälläsi olevaan tietoon?

Vai tarkoittaako tämä sitä, että sisäinen intuitiivinen ääni kertoo että muut ovat väärässä ja sinun totuuteesi tullut tietämys asioista olisi oikea?

Olemme kaikki oikeassa sekä väärässä saman aikaisesti, molemmat syövät toisensa.


Tämän hetkinen tulkintani vääräuskoisuudesta on, että uskoo johonkin asiaan niin voimakkaasti ettei voi päästää tuosta asiasta irti millään tavalla. Asian tiimoilta on käynnissä sisäinen noidankehä. Tuo uskomus saattaa rajoittaa elämää ja kuljettaa tietoisuuttasi harhaan.

Vääräuskoisuus on yleensä kopioitua toistaalta, ja tuota asiaa on lähdetty sisäisesti tulkitsemaan eteenpäin. Jos oma sisäinen ohjaus ei pysty irroittamaan tuosta jossain vaiheessa, saattaa siitä kasvaa sisäinen uskomusjärjestelmä, joka rajoittaa elämää.

Eli joku nokkela mielinen on saattanut keksiä jonkinlaisen uskomusjärjestelmän, johon on saanut seuraajia haalittua rakentamiensa nokkelien spirituaalisten metodiensa ympärille.


Uskontoja ja uskomusjärjestelmiä on niin paljon kuin on ihmisiäkin, jokainen yksilö on uniikki kokoelma. Mutta valtaväestön uskomusjärjestelmät saattavat olla ’’kelpoja’’ ’’karttoja’’ saavuttamaan jokin tietoisuuden taso, mutta onko tuo rajoittava?

Jotkut saattavat kokea ne rajoittavaksi ja etsii toisaalta jotain paremmin itselle sopivaa versiota.

Tätä minä kutsun vääräuskoisuudeksi myös...uskotaan muiden ’’satuihin’’ ja tarinoihin.


Jos tietoisuus koostuu jonkinlaisista ''kerrostumista'', niin silloin se on kasvava ’’elementti’’ myös. Niin kuin kaikki muukin luonnossa, tietoisuus tuppaa kasvamaan tai mennä eteenpäin jatkuvalla syötöllä. Siksi uskomusjärjestelmät, tai kirjaset, joihin voimakkaasti ollaan kiinnittyneitä, saattavat olla rajoittavia joillekin yksilöille.

Joillekin tosin riittää alempi tietoisuuden taso, kuin toisille, ja toiset ovat jatkuvan kehityksen polulla, jolloin henkinen ’’raatelu’’ on jatkuvaa. Jotkut tyytyvät hyväksi toimittuun tapaan, kuin toiset keksivät uusia työkaluja jatkuvalla syötöllä.


Tässä tulee mieleen lasten palikkapeli. Tuo kaikille tuttu peli jossa laitetaan kolmio palikka kolmio reikään, ja ympyrä ympyrä reikään etc...Jokainen meistä on erilainen uniikki tähtipalikka, mutta jos meidät kaikki tungetaan ympyräreijästä, lähtee meiltä ne uniikit tähdensakarat pois. Valtaväestön uskomusjärjestelmät ovat jollain tavalla tälläisiä ympyrä reikiä joista meidät kaikki tungetaan läpi...jos nyt sait kiinni mitä ajoin takaa tällä teorialla :).


Gurut, papit yms. pyhät ihmiset puhuvat vertaiskuvainnollisia tarinoita/satuja pyhistä sisäisistä kokemuksista ja näistä saduista on myös tehty erilaisia opaskirjasia, esim raamattu on maailman suosituin ja luetuin kirja...miksi?


Miksi ihmisillä on kova tarve opettaa ja kertoa toisille miten asiat ovat ja mitä mikäkin tarkoittaa?

Miksei lapsen voi antaa kasvaa oman intuition johdattamana ilman että sitä kastetaan, ympärileikataan, kasvatetaan uskoon, ennen kuin hänen oma arvostelukykynsä ja tietoisuuden tasonsa voisi näitä asioita punnita ja pohdiskella tehden omia valintojaan.


Lapset siis ensin sotketaan uskomuksilla jotka ovat myös työkaluja heidän puhdistamiseensa. Ne ovat siis hyväksi, sekä pahaksi.
Ehkä siksi näin toimitaan kun lapset ovat niin herkkiä kapistuksia tässä modernissa maailmassa jossa on kaikenmaailnan erilaisia taajuuksia, värähtelyitä, tietoisuuksia ja valheita. Uskontoja istutetaan lapsiin, suojelukseksi, mutta loppujen lopuksi kaikista voimakkain suojahan meillä jokaisella yksilöllä on meidän oma sisäinen voimamme. Tuo intuitiivinen energia joka johdattaa meitä ties minne ja tekee kaikenmaailman asioita, jos vain annamme sen kulkea vapaana, tai jos antaisimme toisten olla vapaita.


Mutta mikä on sitten totuus? Kuka on kertomaan mikä on totta ja mikä tarua?

Aikuiset suoltavat lapselleen omia uskomuksiaan eivätkä anna heidän kasvaa vapaina. Kielletään paha ja pakotetaan keskittymään ainoastaan hyvään.

Kuka sen lopulta määrittelee mikä on hyvästä ja mikä pahasta?

Miksi emme saisi vapaasti toteuttaa omaa luontoamme, niin kuin lapsilla on tapana.

Lapsi kyllä tietää mikä on oikein ja väärin, jos toista lyö niin se tuntuu myös itsessä sisältä pahalta, ja tämän kaikki oppii lapsena.

Toinen lapsi lyö toista niin molemmat itkevät, on hyvinkin yleinen skenaario. Toista sattuu, ja karma herättää myös toisessa reflektoivan empaattisen tunnereaktion.


Miksi yhteiskunnassa kun kasvaa aikuiseksi, kaikesta tulee niin vakavaa ja lapsenomaisuudesta irrallista?


Emmekö voisi olla leikkimielisempiä, ja ottaa vaikka raamatun satukirjaa myös hiukan vertaiskuvainnollisemmin, niin kuin se on kirjoitettukin ja tulkita asioita miten jokainen yksilö sisäisesti asioitaan kokee, ilman että siihen tarvitsisi saada jonkinlaista vakavaa ymmärryksen otetta, koska eikö silloin saduistakin tule jollain tavalla riivaavia tarinoita?

Sitten ihmetellään jotain demoneja ja riivaajia, kun uskotaan satuihin ja tarinoihin.


Jos luo jonkinlaisen pelkkään hyvään perustuvan uskomusjärjestelmän, syntyy tuolloin tuo toinenkin puoli. Eli voimakas hyväuskoisuus luo voimakkaan pahauskoisuuden...vaakakupit tulisi olla tasanmasan, hyvyys luo myös pahuuden. Eli jos uskot voimakkaasti enkeleihin, niin luot myös perkeleitä. Ei ole kahta ilman kolmatta.

Miksi siis maailmassa vallitsee paljon sotaa, vihaa, levottomuutta, köyhyyttä ja kurjuutta...en tarkoita ettei sitä hyvääkin olisi, mutta suurin osa maailmanväestöstä elää köyhemmin kuin 1% maailman väestöstä.


Mitä ristiretket olivat aikoinaan?
Mikä niiden tarkoitus oli?
Mitä on vääräuskoisuus?
Miksi shamaanikulttuurit ovat pyyhitty ristinuskon ja länsimaalaisen kulttuurin myötä?
Miksi on ollut paljon kansanmurhia?
Miksei toisten anneta vain olla omia itsejään?
Miksi haluttaisiinn toisen kaunis voima riistää kontrollilla?


Kuka minä olen? Miksi minä olen? Mitä varten minä olen?
Noh, olempahan kuitenkin, kiitos siitä.
Tartteeko kaikkea tietää?
Mitä tapahtuu jos kaiken tietäisi?


Suomalainen mies menee metsään tai saunaan ja on hiljaa. Siihen ei tarvita gurukirjoja sotkemaan tai muiden kertomuksia miten asiat ovat...Suomaalainen mies kyllä näkee mikä on totuus, kunhan vain on hiljaa, rauhassa ja antaa myös itsensä olla, sotkematta sitä kaikella vääräuskoisuudella.

Vääräuskoisuus putsaantuu mietiskelemällä, kunhan vain yksilö saisi rauhan mietiskellä.


Antaa itsensä olla, lopettaa etsiminisen. Tietoisuus on läsnä 24/7, kuuntele sitä ja pyytää neuvoja.

Työkaluja voi aina opiskella, mutta jos joku sanoo esimerkkinä: Että alieni tuli yöllä, vei minut alukseensa ja ohjelmoi minun mieltäni….tämän voin tulkita monella tapaa, mutta kyseessä saattaisi myös olla on uni-ilmiömäinen kokemus jossa suurempi tietoisuus hyödyntää sisäistä kokemus/tietopohjaa jotta saisi yksilölle viestinsä perille.


Katosiko nyt pala magiaa? Niin tulisikin, jos olet vääräuskoinen.


Tervetuloa blogini pariin.

Täällä saattaa mennä joskus, pää pyörälle :)

->jopa itse kirjoittajalta.

-iSC-