Tietoisuuden mullistus

On tervettä kyseenalaistaa asioita, ehkä joskus jopa oma tieto/tietoisuus, koska miten muuten uusiutuminen olisi mahdollista? Nöyryys on hyvä olla mukana alusta saakka kun itseään tutkiskelee, koettelee ja uudenlaisten tietojen kanssa härväilee.
Luonto nöyristää kuitenkin lopulta.

Jos olet päässyt päämäärään jossa pääkoppa on täynnä turhanpäiväistä ''illuminaattorien'' täyttämää tietoa, ja tahdot palata DNA-struktuurissasi jonkinlaiseen palautuspisteeseen, tai ''vapauttaa tilaa kovalevyltä''.
Suositeltavaa olisi silloin radikaali rituaalihoitomuoto oikeanlaisen runtelevan, ymmärtäväisen ja rakastavaisen ''shamaanin'' ohjaamana.
Hän joka uskaltautuu uhraamaan itsensä vuoksesi, voi sinut suosta nostaa, mutta sinun on itse asteltava askeleesi lasisillalla loppujen lopuksi.

Äidillinen ote: ottaa syliin, silittelee päätä samalla kuljettaen rantaan ja laskee veteen rauhanomaisesti, opettavin sanoin ohjaten uimaan kädestä pitäen.
Isällinen ote: ottaa niskasta kiinni, heittää syvään päähän, sanoen kyllä sinä osaat.


''Shamaanimatka'' -iSC- määritelmän mukaan,
on ''henkinen kokemus'', jossa tietoisuus/olemus/tunteet/''kaikki'' hajoitetaan pirstaleiksi, levitetään ympäriinsä ja rakennetaan uudestaan jättäen sen mitä tarvitsee, karsien yksilöä rajoittavan. Kunnes ei ole enää mitään hajoitettavaa, löytyy aina eheä, valmis ja puhdas totuus joka rakentuu ilman että itse tarvitsisi tehdä mitään.

''Olemme ehjiä, täydellisiä syntyessämme. Moderni maalima meidät sotkee. Puhdistamalla ja parantamalla itseämme, uusiudumme.''

Yleistulkinta tai määritelmä ''shamaanimatkasta'' -iSC-:n analysoimana.
Kuljetaan ''mielikuvituksellisessa'' tietoisuuden tilassa, uskomuksessa tai luomuksessa joka kuitenkin ohjaa jollain tavalla sitä tarkoitusta jonka yksilön olisi toteutettava tässä ihmiskokemuksessaan.

Ei ole väärää tapaa tehdä, vaan erilaisia metodeja.
Jokainen on yksilö jolla on omanlainen tapa toteuttaa itseään.
Hyödynnä sitä metodia, joka toimii.