Heipparallaatiraa

Päätin sitten aloittaa blogin mietteilleni.

PÄIVÄKIRJA

-iSC-

4/25/20231 min read

Hei,
olen henkisen matkan yksinäinen kulkija joka jakaa mietteitään nyt tämmöisen blogin muodossa, satunnaisesti aina kun on jotain kirjoitettavaa, joskus vähemmän, joskus enemmän.

OIen tutkinut paljon uskontoja, uskomusjärjestelmiä, guruja, oppaita, energioita, kiviä, käpyjä ja elementtejä...pääasiassa itseäni, ajatuksiani ja niiden alkuperää, hmmm.


Ammennan tietoani omasta totuudestani kyseenalaistamatta (jos nyt joskus piruilen tiedostaen), mutta pääasiassa koen oman spirituaalisen polkuni positiivisesti huumorin merkeissä, ja naureskelen myös muille ''hihhuleille'', uskovaisille, saatananpalvojille, hengellisille, spirituaalisille....koska kaikista löytyy jokin yhdistävä tekiä, mutta kaikkien oma energiavärähtely ja asenne luo siitä uniikin värin, jota on ihailtava katsella ja tuo hymyn huulille.


No mutta kuitenkin, nyt minulla on oma blogi jossa voin hymähdellä kaikille (pääasiassa itselleni) ihan vapaasti, ilman että minua kukaan sensuroisi. Palautetta voi aina laittaa, lupaan lukea kaiken, mutta annanko itseni siihen reagoitua, on arvoitus.

Toivottavasti blogistani löytää muutkin yksilöt viihdykettä näistä kirjoitetuista mietiskelyistäni.

Sillä ei kuitenkaan ole väliä, sainpahan höpistyä itsekseni jos ei muuta.

’’Viihdyn omassa yksinäisyydessäni’’


Laitan nyt kokemustani tulisille hiilille ja sulatellen omaa egoani.

Lukemalla autatte minua parantumaan.


Kiitos!

-ISC- 25.4.2023